[NEWS6905] ESET Windows-producten voor thuisproducten versie 11.2.49.0 zijn vrijgegeven

Nieuws

Releasedatum: 17 juli 2018

ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium versie 11.2.49.0 zijn vrijgegeven en kunnen worden gedownload.

Changelog:

• Toegevoegd: beveiligingsrapporten onder het gedeelte Hulpmiddelen
  • Toegevoegd: Two-Factor Authentication (2FA) in License Manager voor verbeterde licentiebevoegdheid
  • Toegevoegd: mijn wachtwoord vergetem functionaliteit
  • Toegevoegd: Meld u direct aan voor my.eset.com in het product
  • Gewijzigd: scherm voor diefstalbeveiliging wordt weergegeven in plaats van een accountscherm
  • Verbeterd: gebruikerservaring voor License Manager
  • Opgelost: offline updates bieden niet de nieuwste versie
  • Opgelost: de Help-pagina's voor alle waarschuwingsberichten voor apparaten ontbreken na het uitvoeren van een Connected Home Monitor-scan
  • Opgelost: kan het product niet wijzigen als Volledige administratorrechten vereisen voor beperkte accounts is uitgeschakeld
  • Opgelost: verschillende functionele en lokalisatie bugs

Upgrade naar de laatste verise

Upgrade mijn ESET Windows thuis product naar de laatste versie

Ondersteuning

ESET biedt ondersteuning in de vorm van gebruikershandleidingen, volledig gelokaliseerde toepassingen en online hulp, online Kennisban ken van toepassing op uw regio, chat, e-mail of telefonische ondersteuning.