[NEWS6896] ESET NOD32 Antivirus voor Linux Desktop versie 4.0.90.0 is uitgebracht

Nieuws

Releasedatum: 2 juli 2018

ESET NOD32 voor Linux Desktop versie 4.0.90.0 is uitgebracht en kan worden gedownload.

Changelog

• Opgelost: Mozilla Firefox crasht
  • Opgelost: Nroff loopt vast bij het uitvoeren van "man" -opdrachten

bekende problemen
  • Blokkering van CD-media werkt niet correct op Debian 6.0.7 64-bit

Ondersteunde Linux-distributies

• Debian 6.0.7, Fedora 18, Mandriva, Red Hat, SuSE, Ubuntu 12.10 en de meeste RPM- en DEB-package manager gebasseerde distributies.

Ga voor meer informatie en om het product te downloaden naar de downloadpagina van ESET NOD32 Antivirus for Linux of neem contact op met uw plaatselijke leverancier, distributeur of ESET-kantoor.

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Onze specialisten staan voor u klaar om te ondersteunen. Bel 0184-647730 voor direct telefonisch contact of stuur verzoek direct naar support@eset.nl.

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!

Extra hulp