[NEWS6777] ESET Windows thuis producten versie 11.1.54 zijn uitgebracht

Nieuws

ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium versie 11.1.54 zijn uitgebracht en gereed om te downloaden.

Changelog

• Gewijzigd: Initiële scan scant alle lokale stations
  • Opgelost: GUI start niet wanneer de gebruiker zich af- en aanmeldt
  • Opgelost: de grafische gebruikersinterface geeft continu een contextscans weer als "in uitvoering"
  • Opgelost: Real-timebeveiliging van bestandssysteem wordt niet automatisch ingeschakeld na een tijdelijke pauze
  • Opgelost: kan de gedecodeerde virtuele schijf of USB niet vergrendelen
  • Opgelost: JAWS Log filter venster leest niet goed
  • Opgelost: verschillende interne bugs en lokalisatie

Deze versie bevat alle updates van versie 11.1.42

Upgrade naar de laatste versie

Upgrade mijn ESET Windows thuis product naar de laatste versie