[NEWS6634] ESET Cyber Security Pro en ESET Cyber Security versie 6.5.600 zijn uitgebracht

Nieuws

ESET Cyber Security Pro en ESET Cyber Security versie 6.5.600 zijn uitgebracht en kunnen worden gedownload.

Upgrade ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro naar de laatste versie

Changelog

• Toegevoegd: Het product vermijdt het gebruik van symlink / Applicaties /. Sets
  • Toegevoegd: Gedeeltelijke ondersteuning van het HTTPS-protocol in Beveiliging van webtoegang en Web Control Protection (zoals HTTPS-blokkering maar zonder SSL-scanning)
  • Opgelost: Kernel panic na het toestaan van Logitech utility software (Logicool) verkeer in de interactieve modus van de firewall
  • Opgelost: Zeldzame Kernel panic tijdens het verwijderen van het product
  • Opgelost: Problemen in IMAP email beveiliging
  • Opgelost: Zeldzame installatieproblemen
  • Opgelost: probleem bij installatie op Mac met SxS UDF-stuurprogramma en -apparaten
  • Opgelost: Er worden geen bestanden gescand wanneer de computerscan op aanvraag of Aangepaste scan wordt uitgevoerd terwijl de iPhone is aangesloten
  • Opgelost: Na het upgraden van het product op macOS 10.13 worden twee GUI-vensters geopend nadat het systeem opnieuw is opgestart
  • Opgelost: ontbrekende voortgangsbalk in Uninstaller
  • Opgelost: extra bugfixes en stabiliteitsverbeteringen

Bekende problemen

Bekijk het volgende artikel om de lijst met bekende problemen te bekijken: