[NEWS6628] ESET Windows home producten versie 11.0.159.x zijn vrijgegeven

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Nieuws

ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium versie 11.0.159.x zijn vrijgegeven en beschikbaar om te downloaden.

Changelog

• Gewijzigd: De gebruiker hoeft tijdens de installatie niet langer een selectievakje te deselecteren om het product in een aangepaste map te installeren
  • Gewijzigd: Statusrapportage LiveGrid bijgewerkt zodat de gele status nu pas wordt getoond als een netwerkverbinding 10 minuten niet beschikbaar is
  • Vast: Het Update-venster wordt niet ververst na het downloaden van een installatieprogramma van derden
  • Vast: Apparaatcontrole wordt niet geactiveerd
  • Vast: Uitsluitingen worden niet geaccepteerd tijdens de eerste scan die na de installatie wordt gemaakt
  • Vast: De schuifbalk wordt niet weergegeven in het updatevenster
  • Fixed: Banking & Payment Protection toont niet "Protected by ESET" bij gebruik van de nieuwste Firefox-browser
  • Fixed: Diverse interne en lokalisatie bugs

Upgrade naar de nieuwste versie

Upgrade mijn ESET Windows home product naar de laatste versie

Ondersteuning

ESET biedt ondersteuning in de vorm van User Guides, volledig gelokaliseerde applicatie en online help, online Knowledgebase, en van toepassing op uw regio, chat, e-mail of telefonische ondersteuning.