[NEWS6607] ESET Windows thuis producten versie 11.0.154.0 zijn uitgebracht

Nieuws

ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium versie 11.0.154.0 zijn uitgebracht en beschikbaar om te downloaden.

Changelog

• Toegevoegd: Scannen van procesbestandssysteembewerkingen gemaakt door pico-processen

• Aangepast: Melding van licentie verlopen wordt niet als Windows toast-bericht weergegeven

• Opgelost: Een probleem waarbij bestanden die in mappen met lange namen zijn verborgen, niet worden gescand

• Opgelost: Specifieke meldingen verschijnen opnieuw nadat ze zijn gesloten

• Opgelost: EGUI start niet na de eerste installatie en opnieuw opstarten

• Opgelost: De link naar "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" van het tabblad Licentiebeheer leidt tot een onjuiste webpagina

• Opgelost: De automatische gamer-modus werkt niet correct wanneer Internet Explorer 11 wordt gewijzigd in volledig scherm

• Opgelost: Offline installatieprogramma voor ESET Smart Security Premium installeert het verkeerde product

• Opgelost: "Ongeldige map geselecteerd" wordt weergegeven wanneer een aangepaste installatiemap wordt geselecteerd, ook al bestaat de map

• Opgelost: Inconsistente update-informatie wordt weergegeven tijdens de productupgrade

• Opgelost: Onjuiste ESET Firewall-status gerapporteerd aan Windows Defender Security Center

• Opgelost: Verschillende interne bugfixes en lokaliseringsverbeteringen

Upgrade naar de laatste versie

Upgrade mijn ESET Windows thuis product naar de laatste versie

Ondersteuning

ESET levert support in de vorm van gebruikersgidsen, volledig gelokaliseerde applicaties en online help, online Kennisbank, en afhankelijk van uw regio ook chat, mail en telefonisch contact.