[NEWS6557] ESET Cyber Security Pro en ESET Cyber Security versie 6.5.432 is uitgebracht

Nieuws

ESET Cyber Security Pro en ESET Cyber Security versie 6.5.432 is uitgebracht en beschikbaar om te downloaden.

Upgrade ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro naar de laatste versie

Changelog

• Opgelost: Onjuiste categorisatie van geblokkeerde URL's met meer dan één categorie
  • Opgelost: MacOS bevriest na het aansluiten van Cannon scanners
  • Opgelost: Diverse bug fixes en bruikbaarheid verbeteringen

Bekende problemen

macOS 10.13 (High Sierra) bevat een beveiligingsfunctie die een gebruikers goedkeuring vereist voor het laden van nieuwe kernel extensies van derden.