[KB3133] Importeer of exporteer uw ESET configuratie instellingen met een .xml bestand

Oplossing

Zakelijke gebruikers: Klik hier voor instructies.

I. Exporteer uw configuratie als een XML bestand

1. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?

2. Klik op Instellingen  Instellingen importeren/exporteren.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer Instellingen exporteren, kies een bestandsnaam en de locatie waar het bestand opgeslagen moet worden, en klik dan op OK

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

II. Importeer uw instellingen naar een andere computer

1. Om de instellingen te importeren voert u de stappen 1 en 2 opnieuw uit, en selecteer dan Instellingen importeren.
  2. Klik op ... en zoek het .xml bestand wat u wilt importeren, en klik op ok om te bevestigen. Uw 2de computer is nu hetzelfde ingesteld als de eerste computer.

III. Stuur een configuratiebestand naar de ESET klantenservice

Om de klantenservice beter te helpen met uw probleem, kunnen zei u vragen om het .xml bestand van uw ESET product. Stuur dit bestand dan als reactie op uw ticket die u heeft gemaakt in deel I.