[KB758] Welk ESET beveiligingsproduct/versie heb ik?

Oplossing

Dit zijn de laatste versies die momenteel te downloaden zijn:

Laatste versie van ESET Smart Security Premium

15.0.16.0

Laatste versie van ESET NOD32 Antivirus

15.0.16.0

Laatste versie van ESET Internet Security

15.0.16.0

Ik ben een zakelijke gebruiker?

Ik ben een Linux gebruiker?

Ik ben een Mac gebruiker?

Ik ben een Android gebruiker?

Welk ESET product heeft u?

1. Klik met de rechtermuisknop op het ESET icon naast u systeemklok.
  1. Klik op start om het hoofscherm van ESET te openen.
  1. De versie van u ESET beveiligingsproduct word weergegeven in het menu Help en ondersteuning

Hoe te controleren of u de laatste versie heeft:
  1. Open uw ESET software.
  2. Klik op bijwerken
  3. Klik op controleren op updates

1. Als er een nieuwere versie beschikbaar is, klik op installeren.
  2. De nieuwe versie zal gelijk gedownload en geinstalleerd worden.
  3. Herstart uw computer na het installeren van de nieuwe versie.

Meer informatie kunt u hier vinden: Hoe upgrade ik mijn ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security of mijn ESET NOD32 Antivirus naar de laatste versie?