Zakelijke artikelen zoeken

Hoe update ik mijn ESET Remote Administrator met een nieuw licentie bestand?

ANTWOORD:

ESET Remote Administrator benodigd dat een licentie bestand (nod32.lic) wordt geüpload naar de server. Dit is om de mirror functie te activeren en om te kunnen communiceren met meer dan twee cliënt werkstations. Het licentie bestand plaats verschillende belangrijke informatie zoals de eigenaar van de licentie, het aantal werkstations en de verloop datum van de licentie. Als u het ERA licentie bestand heeft ontvangen en u wilt het naar de server uploaden met gebruik van de ESET Remote Administrator Console (ERAC), voer de onderstaande instructies uit:

1.       Open de ERAC door te klikken op Start → Alle Programma’s → ESET → ESET Remote Administrator Console → ESET Remote Administrator Console.
2.       Klik op Tools → Server Options… → Renew License.

Afbeelding. 1-1

3.       Het Renew Server License venster verschijnt. Klik op Browse… zoek het nod32.lic bestand en dubbelklik deze vervolgens.
4.       Het Renew Server License venster geeft de nieuwe licentie informatie weer. Klik op Upload te Server.

Afbeelding. 1-2

5.       Klik OK om te bevestigen en sluit het venster door op Close te klikken. Klik op OK om het Server Options venster te sluiten en de wijzingen op te slaan. Uw ERA Server is correct geüpdate met u nieuwe licentie gegevens.