[KB523] Welke versie (32-bit of 64-bit) van mijn ESET product moet ik hebben?

Probleem

• U ontvangt de foutmelding “Dit installatiepakket word niet ondersteund door uw processor type”
  • ESET ondersteuning heeft u doorverwezen naar dit artikel om te bepalen of het een 32-bit of 64-bit system is

Ik ben een zakelijke gebruiker

Details

Als u niet in het bezit bent van uw licentiesleutel, bezoek dan de licentie kwijt pagina om ze op te halen. Met uw actieve(niet verlopen) ESET licentie kunt u alle versies installeren.

Oplossing

Om een eerdere versie van uw ESET product te downloaden:

De download knoppen hieronder sturen u naar de laatste versie van de ESET thuis producten. Om een eerdere versie te downloaden van deze producten, kunt u het volgende artikel bekijken: Hoe download ik een eerdere versie van de ESET producten?

Om te beslissen welke versie van het product u nodig heeft dient u eerst uit te zoeken of u een 32-bit of 64-bit besturingssysteem heeft. Om hierachter te komen raden wij u aan de onderstaande instructies te volgen:

Windows 8/8.1
Druk op de Windows toets  + C, en klik op Instellingen. Klik daarna op PC info.

1. Kijk naar het Systeem gedeelte van het eigenschappen venster.

Windows 10

1. Klik met de rechtermuisknop op start en kies dan voor Systeem.
  1. Kijk naar het Systeem gedeelte van het eigenschappen venster.