[KB3742] Hoe kan ik contact opnemen met mijn lokale ESET partner?

Probleem

• Opties om contact op te nemen met uw lokale ESET klantenservice

De ESET Kennisbank stelt u in staat om antwoorden op uw vragen te beantwoorden.

Oplossing

U kunt contact opnemen met uw lokale ESET partner op de volgende manieren.

Optie 1: Bekijk de klantenservice informatie in uw licentie mail

Het licentiecertificaat wat u krijgt bij het aanschaffen van uw ESET product, bevat vaak het telefoonnummer, mailadres of andere contact informatie over de ESET klantenservice bij u in de buurt.

Optie 2: Dien een support vraag in via het Help en ondersteuning kopje in uw ESET product

Het Help en ondersteuning gedeelte in uw ESET product bevat een link om contact op te nemen met uw lokale ESET klantenservice:

Klik op Ondersteuningsverzoek indienen om uw lokale ESET klantenservice een mail te sturen.

Figuur 2-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Figuur 2-2
Click the image to view larger in new window

Optie 3: Selecteer uw regio op de ESET website

Bezoek ESET.com en selecteer de website van uw regio van het uitklapmenu. Klik op de website van uw regio op ondersteuning.

Figuur 3-1

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Optie 4: Email ESET met het op web-gebaseerde support formulier

Maak een support aanvraag aan op de webpagina.(Alleen Engels en Nederlands)