[KB374] Wat is een Mirror en wat is zijn functionaliteit?

Oplossing

De primaire functie van de Mirror is om de database viruskenmerken te faciliteren in een organisatie over het local area network (LAN) om zo het internetverkeer te verminderen.

Om telkens het maximale niveau van beveiliging te halen tegen alle mogelijke bedreigingen, alle cliënt werkstations moeten op reguliere basis controleren voor nieuwe software updates en viruskenmerken. Standaard controleren ESET cliënt werkstations elk uur op viruskenmerken. De cliënt werkstations kunnen deze updates direct verkrijgen vanaf de ESET updateservers of vanaf een lokale updateplek welke bekend staat als “Mirror Server” (zogenoemd omdat het een exacte kopie maakt, of “mirror” van de updatebestanden op de officiële ESET updateservers.

De Mirror server geeft u de mogelijkheid om een kopie van de programma component updates en de data viruskenmerken lokaal op te slaan. Het bespaart bandbreedte en geeft u de mogelijkheid om cliënts updates te geven zonder dat deze verbonden zijn tot het internet.

Related: