[KB3466] Logboeken verzamelen met ESET Log Collector voor Windows

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Probleem

Oplossing

macOS users | Linux users

Technisch ondersteuningsgeval

Om er zeker van te zijn dat het juiste profiel wordt verzameld, raden wij u aan een case te openen bij ESET Technical Support voordat u de ESET Log Collector uitvoert.

ESET PROTECT gebruikers

Je kunt ESET Log Collector uitvoeren op een externe clientcomputer via de ESET PROTECT Diagnostics Client Task.

1. Download de ESET Log Collector.

2. Nadat het downloaden is voltooid, dubbelklikt u erop om het hulpprogramma uit te voeren.

3. Klik op Ik accepteer om de licentieovereenkomst voor eindgebruikers (EULA) te accepteren.

4. Het verzamelprofiel is standaard ingesteld op Standaard. U kunt het afnameprofiel wijzigen zoals aangegeven door de technische ondersteuning. Lees meer over de opties van het afnameprofiel in de online Help.

Afbeelding 1-1
  5. Selecteer in het vervolgkeuzemenu ESET-logboekverzameling Origineel binair van schijf.

Afbeelding
    1-2
  6. Klik op Bladeren naast Archief opslaan als, geef de locatie op waar u de archiefbestanden wilt opslaan en klik vervolgens op Opslaan (de bestandsnaam van het archief is al vooraf gedefinieerd).

Afbeelding 1-3
  7. Klik op Verzamelen. Het verzamelen kan even duren. In het venster Operation Log wordt weergegeven welke bewerking momenteel wordt uitgevoerd.

Afbeelding 1-4
  8. Het bericht "Alle bestanden zijn verzameld en gearchiveerd" wordt weergegeven wanneer het verzamelen is voltooid. Dit betekent dat het verzamelen is gelukt en dat het archiefbestand (bijvoorbeeld emsx_logs.zip) is opgeslagen op de locatie die in stap 5 is opgegeven.

Als u al een zaak hebt geopend bij ESET Technical Support, kunt u de logbestanden als e-mailbijlage indienen wanneer u ESET antwoordt. Als u nog geen zaak hebt lopen, neem dan contact op met ESET Technical Support.

Afbeelding 1-5