Thuisgebruik artikelen zoeken

Hoe download en installeer ik ESET Smart Security (Premium)?

Download ESET Smart Security(Premium) 10

 1. Download ESET Smart Security Download ESET Smart Security Premium

 1. Selecteer Opslaan wanneer gevraagd, en sla het bestand op uw Bureaublad op.

Belangrijk!

Heeft u nog geen ESET beveiligingsproduct op uw computer staan, maar wel een beveiligingsproduct van een andere partij, let er dan op dat deze eerst verwijderd dient te worden.

Voor verdere instructies van het verwijderen van vorige software, klikt u hier.

 1. Wanneer uw download klaar is wordt u gevraagd om het bestand uit te voeren, klik op Uitvoeren en begin het installatie proces. Wanneer het installatiebestand hier niet automatisch om vraagt, navigeert u naar uw bureaublad of waar u het bestand heeft. Dubbelklik op het bestand om de ESET Live Installer te openen. Wanneer u er klaar voor bent, gaat u naar de volgende stap in het installatieproces.

 Installeer ESET Smart Security 10

De ESET Live Installer zal automatisch de taal, de bitarchitectuur en versie van uw systeem detecteren. Volg de stappen hieronder om uw ESET product te installeren.

 1. Controleer in het welkoms scherm of de juiste taal is geselecteerd en klik op Installeren om verder te gaan.

Figuur 1.1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 1. In het scherm met Licentieovereenkomst voor eindgebruikers, klik op Ik ga akkoord.

Figuur 1.2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 

 1. In het volgende scherm, selecteer de selectievakje naast Ja, ik wil deelnemen (aanbevolen) en klik op het bolletje voor Detectie voor potentieel ongewenste toepassingen inschakelen (aanbevolen). Klik op Installeren om de installatie te starten.

Figuur 1.3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 1.  Wanneer de installatie klaar is, klikt u op Voltooien om de installatie wizard af te sluiten.

Figuur 1.4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 1. In het netwerkverbinding gevonden scherm, wordt het aangeraden om Thuis/Bedrijfsnetwerk te selecteren.

Figuur 1.5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 1. Als u het ESET beveiligingsproduct voor de eerste keer op uw systeem installeert, zal het Productactiveringsvenster automatisch openen. Geef hieronder uw licentiecode op en klik op Activeren om verder te gaan.
  Als u niet in het bezit bent van een licentiecode dan kunt u deze aanvragen op de volgende website: https://my.eset.com/convert

Belangrijk!

Als u ESET Smart Security 10 over een bestaand ESET beveiligings product installeert, zal uw beveiligings product automatisch worden bijgewerkt met de juiste referenties en zullen de laatste virusdefinities worden gedownload.

 

Figuur 1.6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 1.  Als u uw gegevens juist hebt ingevoerd, zal het Activering is gelukt scherm naar voren komen. Klik op Gereed om uw activatie te voltooien.

Figuur 1.7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

OPMERKING:

Als er een foutmelding wordt weergegeven na de installatie en activering, kunt u meer informatie vinden in het volgende helpdeskartikel:

8. Wanneer het Anti-Diefstal scherm naar voren komt, klik op Antidiefstal Inschakelen (deze functie is optioneel, als Anti-Diefstal niet wilt inschakelen klik op Overslaan)
    Klik op Nieuw Account maken (Als u al beschikt over een MyESET/Antidiefstal account, vul uw e-mailadres en wachtwoord in, vervolgens klikt u op Aanmelden)

Figuur 1.8
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

 

9. Vul een naam voor uw computer in bij Computernaam en klik op Volgende.

Figuur 1.9
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

10. Klik op Nieuw account maken.

Figuur 1.10
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

11. Het Nieuwe account maken scherm zal nu openen in uw standaard webbrowser. Vul alle velden in en klik de selectievakjes aan, vervolgens klikt u op Nieuw account aanmaken.

Figuur 1.11
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

12. Nadat u dit account hebt aangemaakt, zal het welkomstscherm van ESET Anti-Diefstal zich openen in uw webbrowser. Vanaf hier kunt u te allen tijde uw Anti-Diefstal instellingen configureren.

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!