[KB3235] Verwijder een bestand wat in quarantaine is gezet door uw ESET Windows thuis product

Probleem

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:

  • ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Internet Security
  • ESET Smart Security Premium

Details

De quarantaine bevat back-ups of bestanden die zijn gevonden, opgeschoond en verwijderd door uw ESET product.

Oplossing

  1. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product?
  2. Klik op Hulpmiddelen → Meer hulpmiddelen.


Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

  1. Klik op Quarantaine.


Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

  1. Klik met uw rechtermuisknop op het bestand dat u wilt verwijderen en klik op Uit quarantaine verwijderen.


Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

  1. Klik op Ja om te bevestigen.


Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Onze specialisten staan voor u klaar om te ondersteunen. Bel 0184-647730 voor direct telefonisch contact of stuur verzoek direct naar support@eset.nl.



Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!

Extra hulp