[KB2955] Algemene ESET installatie foutmeldingen

Oplossing

MELDING: Fout bij communicatie met de kernel.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

MELDING: ESET Smart Security/ESET NOD32 Antivirus installatie  voortijdig beëindigt

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

MELDING: Fout 2878

MELDING: Error 1603

MELDING: SC FOUT Code 11

• OPLOSSING: Als u de ESET Remote Administrator op een server installeert, wees er dan zeker van dat u als administrator bent ingelogd op het systeem.

MELDING: verwijderen van de vorige versie is mislukt. Verwijder handmatig en voer de installatie opnieuw uit.

MELDING: Deze productversie is niet geschikt voor server besturingssystemen.

MELDING: Voer een geldig wachtwoord in om de installatie te voltooien.

• OPLOSSING: Uw ESET product installatie is beveiligd met een wachtwoord. Druk op F5 voor de geavanceerde instellingen, ga naar gebruikersinterface → toegangsinstellingen en vul een geldig wachtwoord in om het verwijderen te voltooien.

• Als u niet weet wat het wachtwoord op de configuratie is, gebruik dan de ESET Unlock Utility om het wachtwoord te verwijderen en de toegang te resetten.

MELDING: Deze product versie is niet compatible met de geïnstalleerde versie. Het is daarom niet mogelijk om de herinstallatie uit te voeren. Verwijder de huidige product versie en start de installatie opnieuw.

MELDING: De header is beschadigd.

• OPLOSSING: Deze fout treedt op wanneer een gebruiker probeert het .exe bestand te decomprimeren (winrar) in plaats van het automatisch toestaan van de installer deze bestanden uit te pakken. Als u een ESET product installatiebestand van de ESET website hebt gedownload kunt u dubbelklikken op het bestand om de installatie te starten. De Installatie bestanden worden automatisch uitgepakt en de wizzard leidt u door het installatieproces.

MELDING: Dit installatiepakket is voor een 32-bits besturingssysteem. Gebruik een 64-bits besturingssysteem installatiebestand.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

MELDING Een netwerk fout is ontstaan bij het proberen te lezen van het volgende bestand: .msi of een record in de Applicatie Event log Product: ESET -- Fout 1316

• OORZAAK: Deze foutmelding verschijnt wanneer het .msi bestand is hernoemd. Bestandsnaam van ESET .msi installatiebestand is gewijzigd.

• OPLOSSING: Gebruik ESET .msi installatiepakket met de originele bestandsnaam. U kunt de bestandsnaam terug wijzigen naar de oorspronkelijke bestandsnaam. In het geval dat u niet meer weet wat de originele bestandsnaam was, raden wij u aan om het bestand opnieuw te downloaden van de ESET website, terwijl u er zeker van bent dat de bestandsnaam niet wijzigt.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

MELDING: Installatie is onderbroken (Install error 1618)

• OORZAAK: Deze melding krijgt u wanneer u al iets anders aanhet installeren bent op uw computer. De andere Installatie kan op de achtergrond van uw pc aan de gang zijn, zonder dat u het merkt.
  • OPLOSSING: Zorg dat de andere installatie is afgerond. Zodra de installatie is afgerond kunt u het opnieuw proberen.

Figuur 1-6