[KB2942] Activeren van ESET Mobile Security gekocht in de Google Play mislukt—wat moet ik doen?

Probleem

• U heeft ESET Mobile Security gekocht en gedownload van de Google Play Store, maar de activatie mislukt

Oplossing

U hoeft de ESET Mobile Security niet te verwijderen. Check uw internet connectie en probeer het later nog een keer te activeren.

Als de activatie dan nog mislukt, volgt u onderstaande stappen.

1. Zoek het Transactie-ID van uw ESET Mobile Security aankoop. Dit nummer kunt u vinden in uw Google betalingscentrum onder het kopje, Abonnementen en services en dan Aankopen bekijken (zie figuur 1-1).

Figuur 1-1
klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Kopieer en plak het Transactie ID in het Order Nummer veld in het formulier hieronder.

2. Voer uw Google Account Email (van het account waar u de ESET Mobile Security op aangeschaft heeft) in het goede veld in het formulier hier beneden.

3. Type de beveiligingscode uit het plaatje over in het goede veld in het formulier hier beneden.

4. Klik op Submit om uw licentie voor ESET Mobile Security te activeren.

Vraag uw geld terug

Als u nog steeds niet in staat bent om ESET Mobile Security te activeren, komt u in aanmerking voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen na uw eerste aankoop. Om een terugbetaling aan te vragen, zoekt u de Google Play bevestigings e-mail die u hebt ontvangen na de aankoop van ESET Mobile Security.

1. Klik op Contact ESET. Of ga naar https://www.eset.com/int/support/googleplayform/
  2. Vul het Formulier helemaal in het Engels in om het bedrag terug te kunnen krijgen.

Figuur 2-1
klik op de afbeelding om deze te vergroten