[KB2885] ESET offline downloaden en installeren of oudere versies van ESET Windows home-producten installeren

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Probleem

• U krijgt een installatiefout wanneer u uw product probeert te installeren met de ESET Live Installer
  • Installeer een ESET product met behulp van ESET offline installatieprogramma's
  • Een ESET product installeren op een computer zonder internetverbinding
  • Downloaden van het installatiebestand (.exe) voor een vorige versie van uw ESET Windows home product

Oplossing

macOS gebruikers

Als u een installatiefout krijgt bij het gebruik van de ESET Live Installer, volg dan de onderstaande instructies om uw ESET Windows home product te downloaden en te installeren met behulp van het offline installatieprogramma.

1. Bepaal welk installatiepakket u moet downloaden.

2. Download hieronder de nieuwste versie van het offline installatieprogramma. Maak altijd een nieuwe map aan voor een installatiepakket en sla het installatieprogramma op of verplaats het naar deze map voordat je het uitvoert.

ESET Beveiliging Ultimate
    64-bits Download | 32-bits Download | ARM Download

ESET Smart Security Premium

64-bits Download | 32-bits Download | ARM

ESET Internet Beveiliging
    64-bits Download | 32-bits Download | ARM

ESET NOD32 Antivirus
    64-bits Download | 32-bits Download | ARM

Eerdere versies van ESET Windows home producten

ESET home product no longer supported

This content applies to an ESET product version that is currently in End of Life status and is no longer supported. This content is no longer updated.

For a complete list of supported products and support level definitions, review the ESET End of Life policy for home products.

Upgrade ESET home products.

Licentieovereenkomst voor eindgebruikers

Door een eerdere versie van dit product te downloaden, gaat u expliciet akkoord met de voorwaarden van de nieuwe licentieovereenkomst voor eindgebruikers in uw taal. Download en installeer anders de nieuwste versie van dit product.

3. Wanneer het downloaden is voltooid, klikt u op Uitvoeren om de installatie te starten of navigeert u naar het downloadbestand en dubbelklikt u erop om de installatie te starten.

4. Volg de instructies op het scherm in de installatiewizard. Ga voor geïllustreerde installatie-instructies naar een van de volgende artikelen: