[KB2788] Uw ESET-product voor thuis en kleine kantoren voor Windows verwijderen en opnieuw installeren

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Probleem

• Deïnstalleer en installeer uw ESET product voor thuis en kleine kantoren voor Windows om een probleem dat u ondervindt op te lossen
  • Upgrade uw ESET-product naar de nieuwste versie

Oplossing

1. Download de laatste versie van uw ESET-product voor thuis en kleine kantoren voor Windows
  2. Deïnstalleer uw bestaande ESET product voor thuis en kleine kantoren voor Windows
  3. Opnieuw installeren
  4. Problemen oplossen

Integreer uw ESET product met ESET HOME

Een nieuwe functie die ESET Global eStore en ESET HOME met elkaar verbindt, stelt u in staat om uw abonnement direct na aankoop te beheren door in te loggen op uw ESET HOME account. U kunt het ESET product voor thuis en kleine kantoren voor Windows downloaden en installeren, dat al geactiveerd is met het gekochte abonnement.

Lees meer over de ESET security product integration with ESET HOME.

I. Download de laatste versie van uw ESET product voor thuis en kleine kantoren voor Windows

Kies het juiste ESET product voor thuis en kleine kantoren voor Windows en download het naar uw computer:

Naam product Download link
ESET NOD32 Antivirus Downloaden
ESET Internet Beveiliging Downloaden
ESET Smart Security Premium Downloaden
ESET Beveiliging Ultiem Downloaden
ESET Kleinbedrijf Beveiliging Downloaden
ESET Veilige Server Downloaden

II. Deïnstalleer uw bestaande ESET-product voor thuis en kleine kantoren voor Windows

1. Zie de verwijderingsinstructies voor ESET product voor thuis en kleine kantoren voor Windows.

2. Start je computer opnieuw op nadat de installatie is voltooid.

III. Opnieuw installeren

Houd je ESET activeringssleutel bij de hand

Nadat je je product hebt verwijderd en opnieuw hebt geïnstalleerd, moet je je sleutel typen of kopiëren/plakken om de activering te voltooien en de bescherming te herstellen.

1. Navigeer naar het opgeslagen installatiebestand (zie sectie I). Dubbelklik op het bestand om ESET Live Installer te openen.

2. Volg de instructies op het scherm om uw ESET-product voor thuis en kleine kantoren voor Windows te installeren en te activeren. Zie de geïllustreerde instructies voor de installatie van ESET product voor thuis en kleine kantoren voor Windows.

IV. Problemen oplossen

Als u uw ESET-product niet kunt installeren nadat u het hebt verwijderd, moet u mogelijk het ESET Uninstaller-hulpprogramma uitvoeren. Deïnstalleer met het ESET Uninstaller hulpprogramma en probeer dan uw ESET-product opnieuw te installeren.

Need further assistance? Contact ESET Technical Support.