[KB2713] ESET Mobile Security voor Android verwijderen of opnieuw installeren

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Probleem

Oplossing

Windows gebruikers | Mac gebruikers

ESET Mobiele beveiliging voor Android verwijderen

1. Open ESET Mobile Security for Android.

2. Tik op in de linkerbovenhoek van het scherm om het menu te openen en tik op Instellingen.

Afbeelding 1-1
  3. Tik op Verwijderen.

Afbeelding
    1-2
  4. Tik op Verwijderen.

Afbeelding
    1-3
  5. Tik op OK om te bevestigen. ESET Mobile Security voltooid de verwijdering.

Afbeelding 1-4

Installeer ESET Mobile Security opnieuw

Integreer uw ESET product met ESET HOME

Een nieuwe functie die ESET Global eStore en ESET HOME met elkaar verbindt, stelt u in staat om uw abonnement direct na aankoop te beheren door in te loggen op uw ESET HOME account.

U kunt het ESET HOME product downloaden en installeren, dat reeds geactiveerd is met het aangekochte abonnement.

Download en integreer uw ESET beveiligingsproduct met ESET HOME

Bekijk de geïllustreerd installatieproces voor ESET Mobile Security voor Android.

Om ESET Mobile Security voor Android opnieuw te installeren na een fabrieksreset/gegevensverwijdering van je mobiele apparaat, volg je de instructies om te installeren vanaf:

Als uw activeringssleutel niet is gekoppeld aan uw e-mailadres, activeer ESET Mobile Security for Android na de installatie.

Stel uw premium functies in nadat u ESET Mobile Security voor Android hebt geïnstalleerd en geactiveerd.

Alternatieve verwijdermethode

Gebruik deze methode als je ESET Mobile Security voor Android niet kunt openen of als je een eerdere versie hebt die de verwijderoptie niet biedt:

1. Open de Android-instellingen en tik op Beveiliging.

2. Tik op Apps voor apparaatbeheer.

3. Tik op het schakelaartje naast ESET Mobile Security om ESET Mobile Security als apparaatbeheerder te verwijderen. Navigeer terug naar de Android-instellingen.

4. Tik in de Android-instellingen op Apps. Tik op ESET Mobile Security en tik op Verwijderen.

5. Volg de instructies om download en installeer ESET Mobile Security voor Android.