[KB2280] De foutmelding "fout ontdekt tijdens de communicatie met de NOD32 Kernel Service" verschijnt

Oplossing

Als de foutmelding "fout ontdekt tijdens de communicatie met de NOD32 Kernel Service" verschijnt, dient u de onderstaande stappen te volgen.

1. Wees er zeker van dat de ESET Services draait
  1. Windows Vista en Windows 7: Klik op Start, typ services.msc en druk op ENTER. Windows XP: Klik op Start→Uitvoeren, typ services.msc en klik op OK.
  2. Scroll naar beneden en dubbelklik op ESET Service.
  1. Controleer of het opstarttype op automatisch staat en dat de Status van service op Gestart staat. Klik vervolgens op ToepassenOK.

1. Wees er zeker van dat u computer schoon is

U computer heeft de mogelijkheid geinfecteerd te zijn met Win32/IRCBot.ANR ook andere soorten malware zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus stoppen met werken. Deze kunnen de volgende foutmelding veroorzaken "fout ontdekt tijdens de communicatie met de NOD32 Kernel Service" een poging om het programma te repareren/herinstalleren zal leiden in de volgende foutmelding "Incorrecte gebruikersrechten".

Wij raden u aan de onderstaande removal tool uit te voeren om deze infiltratie te verwijderen.

http://download.eset.com/special/ESETIRCBotANRCleaner.exe

Na het starten van de applicatie word de infiltratie verwijderd. (Opdrachtprompt verschijnt voor een moment) na het uitvoeren van de tool raden wij u aan uw computer opnieuw op te starten.

Voor meer gedetailleerde informatie over deze infiltratie, raadpleeg onze virus encyclopedie:

http://www.eset.eu/encyclopaedia/win32-ircbot-anr-trojan-agent-cjwr-generic-dx-ez-backdoor-momibot-gen-b

OPMERKING:

Als het bovenstaande uw probleem niet oplost, raadpleeg dan onze helpdesk door een nieuwe ticket te openen. Om een nieuwe ticket te open dient u hier te klikken.