[KB2213] Mijn ESET-product overbrengen naar een nieuwe computer of apparaat

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Probleem

• Uw ESET-product overzetten of verplaatsen naar een nieuw apparaat

Oplossing

1. Verwijder alle niet-ESET antivirussoftware op uw nieuwe computer of apparaat.

U moet alle antivirussoftware verwijderen die momenteel is geïnstalleerd op de computer waarop u ESET wilt installeren.

Nadat je het antivirusproduct hebt geïdentificeerd dat op je nieuwe computer of apparaat is geïnstalleerd (als dat er is), verwijder je het met een van de verwijderprogramma's uit een van de volgende kennisbankartikelen:

2. Installeer uw ESET product op uw nieuwe computer of mobiele apparaat.

Klik op de link voor uw ESET-product om een KnowledgeBase-artikel met stapsgewijze instructies te bekijken:

3. Verwijder ESET van je oude apparaat.
    Je oude apparaat werkt niet

Als je oude apparaat niet meer werkt, koppel het dan los van je abonnement via ESET HOME.

Klik op de link voor uw ESET-product om een KnowledgeBase-artikel met stapsgewijze instructies te bekijken: