[KB2138] Welke e-mailclients zijn compatibel met Windows ESET producten?

Oplossing

ESET Endpoint Security, ESET Endpoint Antivirus, ESET File Security, ESET Smart Security Premium, ESET Smart Security, ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus werken samen met de e-mailclients die hieronder aangegegeven staan met een groen vinkje . Dit betekent dat alle inkomende e-mails gescand worden op bedreigingen en spam.

In de onderstaande e-mailclients die zijn aangemerkt met een groen vinkje , wordt de ESET Endpoint Security, ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium Antispam module weergegeven.

E-MAIL CLIENT ESET File / Mail Security 6.x

ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus 6.x

ESET Windows Thuis producten 11.x

Microsoft Outlook
2000 – 2007

Microsoft Outlook
2010

Microsoft Outlook
2013

Microsoft Outlook
2016

6.3.12010+

6.2.2033+

9.0.349+

Microsoft Outlook Express
Windows Mail
v6.0
Windows Live Mail
v12, v14 (2009)
Windows Live Mail
v15 (2011 **)
Windows Live Mail
v16 (2012 **)

Windows 10 Mail app
Mozilla Thunderbird 2.0/3.0/3.1/5.0

Mozilla Thunderbird 6.0
(en later *)

Uitzonderingen

* ESET Endpoint Security versie 5 en 6 en ESET Windows thuisproducten versie 5 tot en met versie 11 scannen POP3/POP3S en IMAP/IMAPS e-mail in e-mailclients die hierboven niet genoemd zijn, om te controleren of er kwaadaardige code aanwezig is. De e-mails worden niet gescand op spam.

**In Windows Live Mail 2011/2012 verschijnt er geen ESET icoon in de taakbalk. De plug-in functioneert wel volledig.

• BÈTA-e-mailclients: In sommige gevallen worden bèta-e-mailclients niet ondersteund.

Troubleshooting

Als u een e-mailclient gebruikt die ondersteund wordt door ESET Internet Security of ESET Smart Security Premium, maar u ziet de antispamtaakbalk niet in uw e-mailclient, raadpleeg dan een van de onderstaande artikelen met instructies:

Vorige uitgaven

Thuisgebruik producten
E-MAIL CLIENT ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus 4.2.76 ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus 5.x, 6.x, 7.x ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus 8.x ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus 9.x

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

5.2.14 en later

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook Express
Windows Mail
v6.0
Windows Live Mail
v12, v14 (2009)
Windows Live Mail
v15 (2011 **)

Windows Live Mail
v16 (2012 **)

Windows 10 Mail app
Mozilla Thunderbird 2.0/3.0/3.1

Mozilla Thunderbird 5.0

5.0.91 tot versie 7

Mozilla Thunderbird 6.0
(en later *)

Zakelijke producten
E-MAIL CLIENT

ESET File Security 4.5

ESET Endpoint Security / ESET Endpoint Antivirus 5.x

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook Express

Windows Mail
v6.0
Windows Live Mail
v12, v14 (2009)
Windows Live Mail
v15 (2011 **)

Windows Live Mail
v16 (2012 **)

Windows 10 Mail app
Mozilla Thunderbird 2.0/3.0/3.1
Mozilla Thunderbird 5.0

Mozilla Thunderbird 6.0
(en later *)