[NEWS6500] ESET Mail Security voor Microsoft Exchange Server versie 6.5.10016.0 is uitgekomen

Nieuws

ESET Mail Security voor Microsoft Exchange Server versie 6.5.10016.0 is uitgekomen en beschikbaar voor download.

Changelog

• Opgelost: WMZ bestand type als gewoon archief in bijlage filtering.
  • Opgelost: Meerdere licenties toevoegen binnen een product, bijvoorbeeld in ESET License Administrator (ELA)
  • Opgelost: Gebruikersinterface kan crashen als quarantine mail details meerdere keren geopend worden en verschillende acties gekozen worden.
  • Opgelost: SSL/TLS protocol filtering installeert veiligheidscertificaat niet correct.
  • Opgelost: Wanverhouding in reguliere expressie evaluaties voor regel inspecterende bericht koppen.
  • Opgelost: Uitbreiding van macros in SPF records
  • Opgelost: Diverse kleine bugs
  • Verbeterd: Het verwijderen van SCL headers is nu optioneel om latere bericht header bewerkingmogelijk te maken.

Bekende problemen

• Product intergratie met Exchange mail kan onder bepaalde omstandigheden niet uitgeschakeld worden.

Klantenservice

Voor meer informatie en download  ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server download page of neem contact op met uw reseller, distributeur of ESET kantoor. Om een volledige up-to-date lijst van bekende problemen, kijk op Known issues for version 6 ESET business products.