[NEWS6499] ESET Security voor Microsoft SharePoint Server versie 6.5.15009.0 is uitgebracht

Nieuws

ESET Security voor Microsoft SharePoint Server versie 6.5.15009.0 is uitgebracht en beschikbaar om te download.

Changelog

• Opgelost: Verandering in Database Scan doel > aangepast doel, schakelt de opslaan button uit
  • Opgelost: Verlopen licentie informatie verschijnt niet in output
  • Verbeterd: Aanpgepaste error melding voor onverwachte problemen met SharePoint configuratie toegang.

Bekende problemen

• Commando’s om met regels te werken (eShell) zijn alleen-lezen.

Klantenservice

Voor meer informatie en hoe te downloaden, bezoek ESET Security voor Microsoft SharePoint Server download pagina of neem contact op met uw lokale reseller. Voor een gedetailleerde en up-to-date lijst van bekende problemen bekende problemen met versie 6 ESET zakelijke producten.