[NEWS6356] ESET Cyber Security Pro en ESET Cyber Security versie 6.4.128 zijn uitgebracht

Nieuws

ESET Cyber Security(pro) versie 6.4.128 is uitgebracht en gereed om te donwnloaden.

Upgrade ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro naar de laatste versie

Changelog

• Toegevoegd: Actief houden van de ESET service
  • Toegevoegd: GUI melding over het niet actief zijn van de ESET service op de achtergrond
  • Toegevoegd: Verberg taakbalk icoon
  • Toegevoegd: OpenSSL herplaatst door Apple's native security framework
  • Toegevoegd: Apple’s signed applicaties zijn gemachtijgd om het het netwerk op te gaan
  • Toegevoegd: DMG is gesigneerd voor macOS 10.12+
  • Opgelost: esets_proxy kwetsbaarheid
  • Opgelost: SSL certificaat kwetsbaarheid
  • Opgelost: Oude POCO XML parsing bibliotheek kwetsbaarheid
  • Opgelost: Installer kwetsbaarheid
  • Opgelost: pam.d probleem
  • Opgelost: nul bestanden gescand op harde schijf
  • Opgelost: Web toegang blokkeerd virtuele computers
  • Opgelost: Web toegang - esets_proxy crashed op nod_lmutex_destroy
  • Opgelost: macOS crashed bij het openen van http://localhost:57856/
  • Opgelost: esets_proxy crashed (LoopSocket()) als de internetverbinding is uitgeschakeld tijdens bedreigingen downloaden
  • Opgelost: Error “no executable path found” veroorzaakt apps die niet laden of verbindingen blokkeren
  • Opgelost: kan niet naar socket schrijven foutmeldingen
  • Opgelost: Kan WordPress web pagina's - probleem in firewall functionaliteit
  • Opgelost: FaceTime wordt geblokkeerd door de firewall (Standaard configuratie)
  • Opgelost: Afsluiten na scan - uitgevoerd na 1 seconde
  • Opgelost: verkeerde module naam in over dialoog
  • Opgelost: Minor bug fixes e stabiliteits verbeteringen