[KB85] Hoe weet ik of mijn ESET product correct is bijgewerkt?

Oplossing

Uw Eset beveiligingsproduct controleert standaard elk uur voor een nieuwe update en wordt tenminste eenmaal per dag bijgewerkt met nieuwe virusdefinities. Om te controleren of de nieuwste virusdefinities zijn bijgewerkt, volgt u de onderstaande stappen.

1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram van ESET naast de systeemklok, of door te klikken op Start → Alle programma's → ESET → ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security of ESET NOD32.

1. Klik op Update in het hoofdmenu aan de linkerkant (zie Figuur 1-1).

1. De update status moet zijn: Update is niet nodig, of De database viruskenmerken is actueel , afhankelijk van uw versie.

U kunt ook controleren of een update geslaagd is door te kijken wat de datum en tijd is van de Vorige update.

De huidige versie van Virus signature database is: 20751 released on January 29, 2020

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als de berichten in stap 3 niet worden weergegeven, klikt u op Controleren op updates (zie Figuur 1-1).