[KB569] Bekijk de geldigheid van het abonnement in ESET Windows home product

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Oplossing

Mogelijke vertraging

Nadat u uw activeringssleutel hebt ingevoerd, moet u 24-48 uur wachten voordat de bijgewerkte vervaldatum wordt weergegeven.

Instellingen voor het verlengen van uw abonnement en automatische betaling

Abonnement automatisch verlengen geldigheid

1. Open het hoofdvenster van uw ESET Windows home product.

2. Klik op Help en ondersteuning. De status van uw abonnement voor automatische verlenging wordt naast Geldigheid weergegeven.

Afbeelding 1-1

Geldigheid van het abonnement voor handmatige verlenging

1. Open het hoofdvenster van uw ESET Windows thuisproduct.

2. Klik op Help en ondersteuning. De datum waarop uw abonnement voor handmatige verlenging verloopt, wordt naast Geldigheid weergegeven.

Afbeelding 2-1