[KB537] Niet gedocumenteerde Ernstige Fout

Probleem

• Niet gedocumenteerde ernstige fout 0x101a
  • Niet gedocumenteerde ernstige fout 0x1106

• Database met viruskenmerken kan niet worden geupdate

Oplossing

Wees er zeker van dat u de laatste versie van uw ESET product heeft:

Veel problemen die u ervaart kunnen worden opgelost door het installeren van de nieuwste versie. We raden u daarom aan om de laatste versie te installeren

Als u het bericht 'Ernstige Fout (0x101a)’ ontvangt tijdens het bijwerken van de virus database kenmerken, is het waarschijnlijk te wijten aan een of meer beschadigde update bestanden op uw computer. Om de fout op te lossen dient u de onderstaande instructies te volgen:

1. Open uw ESET product. Hoe open ik mijn ESET product
  1. Druk op de F5 toets van u toetsenbord om de geavanceerde instellingen te openen.
  1. In het venster klikt u op Bijwerken.
  1. Wis de cache update door te klikken op Wissen en sluit af met OK.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Herstart uw computer.
  1. Na het herstarten, opent u het hoofdvenster door te klikken op het pictogram ESET  naast de systeemklok, of door te klikken op Start Alle programma's ESET   Uw ESET product. In het hoofdvenster, klikt u op Bijwerken →Database viruskenmerken bijwerken.

Uw ESET security product wordt vanaf nu automatisch bijgewerkt. Als het probleem niet is opgelost, zal het nodig zijn om uw ESET beveiligingsproduct opnieuw te instaleren. Volg de volgende handleiding voor het correct verwijderen en installeren van u ESET beveiligingsproduct.