[KB401] Zijn ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus standaard 64-bit applicaties?

Details

ESET Smart Security(Premium), ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus versie 11 en eerder zijn hybride programma's in dat ze beide 32-bits en 64-bits programma code bevatten. De engine en de interface modules die door uw ESET product voor beveiliging van een systeem tegen malware te beschermen zijn het resultaat van jaren van ontwikkeling tot zeer geoptimaliseerde x86 assembler code. Tijdens het testen werd ontdekt dat bepaalde delen compileren van het programma 64-bit code resulteerde in verhoogde geheugengebruik zonder merkbare verbetering in prestaties, stabiliteit en betrouwbaarheid.

Wanneer een 64-bits interface moet worden gecontroleerd, zoals on-access of Windows Socket Layer scannen, wordt de 64-bit code gebruikt. Zoals blijkt uit de hoge doorvoer scan en detectie van ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus onder 64-bits besturingssystemen, dit kan geen complicaties veroorzaken.

In het algemeen, zullen de onderdelen van de ESET beveiliging die gebruik maken van de 64-bit dit doen, terwijl onderdelen die dat niet nodig hebben gewoon op 32-bit code uitgevoerd worden.

Oplossing

ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus versie 11 zijn standaard gebouwd met 64-bit code.