Thuisgebruik artikelen zoeken

Ik ben mijn Licentiecode en publieke sleutel kwijt

ANTWOORD:

Als u uw licentiecode, publieke sleutel, de vervaldatum van uw licentie, of andere informatie over de licentie bent vergeten, verwijzen wij u door naar onze licentie kwijt pagina.
Uw licentie informatie zal direct naar uw geregistreerde e-mailadres verzonden worden. Controleer ook uw ongewenste-mail wanneer u de licentie niet in uw inbox ontvangt.

Wanneer u het geregistreerde e-mailadres niet meer weet, of deze onlangs is gewijzigd, kunt u contact opnemen via het contact formulier. Heeft u een licentie in België dan kunt u het volgende contact formulier invullen.

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in België?

Onze support medewerkers staan voor u klaar. Vul het online formulier in om met de ESET klantendienst in België in contact te treden en wij nemen binnen de 24 uren contact met u op (tijdens de bureeluren)!