Hoe activeer en installeer ik ESET Multi-Device Security?

Probleem

• U heeft ESET Multi-Device Security online gekocht.

ANTWOORD:

Installeer ESET Multi-Device Security

ESET Multi-device Security:

ESET Multi-device Security is geen software. De ESET Multi-device Security geen software maar een verzamelnaam voor al onze thuisgebruik producten. Met het Multi-device Security pakket kunt u de volgende software pakketten downloaden en installeren.

1. Op de download Multi-Device Security pagina, kunt u naast het product wat u wilt gebruiken op download klikken.
  1. Het product naar keuze word nu gedownload, als gevraagd wordt of u het bestand wilt opslaan, kunt u het bestand opslaan op uw bureaublad.
  1. Als dit gereed is, kunt u dubbel klikken op het bestand wat u net op het bureaublad heeft opgeslagen. De installatie wordt nu gestart.
  1. Volg de stappen in het installatieproces om de software te installeren.
  1. Gebruik uw licentiecode die u heeft gekregen om de software te activeren.

Als u behoefte heeft aan een installatie instructie met afbeeldingen, kunt u de volgende handleidingen volgen:

1. Uw eerste apparaat is nu beveiligd met het ESET Multi-Device Security pakket. Wij raden u aan om zo snel mogelijk ook de andere apparaten te voorzien van onze software.

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!