Hoe download en installeer ik ESET NOD32 Antivirus?

Download ESET NOD32 Antivirus 10

1. Download de ESET Live Installer

2. Selecteer Opslaan wanneer gevraagd, en sla het bestand op uw Bureaublad op.

Belangrijk!

Heeft u nog geen ESET beveiligingsproduct op uw computer staan, maar wel een beveiligingsproduct van een andere partij, let er dan op dat deze eerst verwijderd dient te worden.

Voor verdere instructies van het verwijderen van vorige software, klikt u hier.

1. Wanneer uw download klaar is wordt u gevraagd om het bestand uit te voeren, klik op Uitvoeren en begin het installatie proces. Wanneer het installatiebestand hier niet automatisch om vraagt, navigeert u naar uw bureaublad of waar u het bestand heeft. Dubbelklik op het bestand om de ESET Live Installer te openen. Wanneer u er klaar voor bent, gaat u naar de volgende stap in het installatieproces.

Installeer ESET NOD32 Antivirus 10

De ESET Live Installer zal automatisch de taal, de bitarchitectuur en versie van uw systeem detecteren. Volg de stappen hieronder om uw ESET product te installeren.

1. Controleer in het welkomstscherm of de juiste taal is geselecteerd en klik op Installeren om verder te gaan.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het scherm met Licentieovereenkomst voor eindgebruikers, klik op Ik ga akkoord.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het volgende scherm, selecteer de selectievakje naast Ja, ik wil deelnemen (aanbevolen) en klik op het bolletje voor Detectie voor potentieel ongewenste toepassingen inschakelen (aanbevolen). Klik op Installeren om de installatie te starten.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1.  Wanneer de installatie klaar is, klikt u op Voltooien om de installatie wizard af te sluiten.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u het ESET beveiligingsproduct voor de eerste keer op uw systeem installeert, zal het Productactiveringsvenster automatisch openen. Selecteer Activeren door middel van een licentiecode en klik op Volgende om verder te gaan.

Als u niet in bezit bent van een licentiecode kunt u deze aanvragen op de volgende website: https://my.eset.com/convert

Belangrijk!

Als u ESET NOD32 Antivirus over een bestaand ESET beveiligings product installeert, zal uw beveiligings product automatisch worden bijgewerkt met de juiste referenties en zullen de laatste virusdefinities worden gedownload, het invoeren van de licentiegegevens is dan niet nodig.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1.  Als u uw gegevens juist hebt ingevoerd, zal het Activering is gelukt scherm naar voren komen. Klik op Gereed om uw activatie te voltooien.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

OPMERKING:

Als er een foutmelding wordt weergegeven na de installatie en activering, kunt u meer informatie vinden in het volgende helpdeskartikel:

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!