[KB3279] Antidiefstalbeveiliging instellen in ESET Mobile Security voor Android

Probleem

• Maak een nieuw Antidiefstal account aan en registreer uw apparaat op my.eset.com
  • Log in op een bestaand antidiefstalaccount en registreer uw apparaat op my.eset.com

Stel Antidiefstalbeveiliging in om u te helpen een vergeten of vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen

Om een verloren of vergeten ESET Mobile Security-wachtwoord opnieuw in te stellen, moet u beschikken over een antidiefstalbeveiliging. U moet ook uw wachtwoord voor my.eset.com beschikbaar hebben.

Oplossing

Beginnen met ESET Mobile Security: Stap 1 van 6

| Optimalisatie →

Windows gebruikers | Video tutorial

1. Activeer premium functies. Premium-functies moeten worden geactiveerd voordat je je Android-apparaat kunt registreren op my.eset.com.

2. Open ESET Mobile Security voor Android.

3. Tik op Antidiefstal.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op WebPortaal om de antidiefstal functie in te schakelen.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op Aanmelden als u een bestaand my.eset.com-account hebt of tik op Nieuwe account maken als u geen bestaand my.eset.com-account hebt. Als u een bestaand account heeft, gaat u verder naar stap 8.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Typ uw voornaam, achternaam en e-mailadres in de daarvoor bestemde velden en tik op Volgende.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Typ het wachtwoord dat u voor uw account my.eset.com wilt gebruiken in de velden Wachtwoord en Wachtwoord bevestigen, schakel het selectievakje in naast Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en tik vervolgens op Voltooien.

Verlies je wachtwoord van my.eset.com niet

Uw my.eset.com-wachtwoord is een ander wachtwoord dan uw ESET Mobile Security-wachtwoord. U hebt dit wachtwoord nodig om u aan te melden bij uw account my.eset.com en uw ESET Mobile Security-wachtwoord opnieuw in te stellen als uw apparaat is vergrendeld.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op Doorgaan in het scherm Toepassingsmachtigingen om de Locatie van het apparaat zoeken en Camera openen toe te staan en tik vervolgens op Toestaan in de volgende twee schermen om verder te gaan.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op Doorgaan in het scherm Toepassingsrechten om schermoverlay toe te staan en tik op OK in het volgende scherm.

Figuur 1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik ESET Mobile Security en tik vervolgens op de schuifbalk naast Machtiging toestaan.

Figuur 1-8
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Typ een wachtwoord in het veld Nieuwe beveiligingswachtwoord en Wachtwoord bevestigen en tik op Opslaan.

Figuur 1-9
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Typ een mobiel back-up telefoonnummer en eventueel uw naam, e-mailadres en apparaatbeschrijving in de desbetreffende velden en tik vervolgens op Opslaan.

Figuur 1-10
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op Volgende in het scherm voor het verwijderen van de installatie en tik vervolgens op Activeren om ESET Mobile Security te laten fungeren als apparaatbeheerder.

Figuur 1-11
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Tik op Voltooien om de installatie te voltooien.

Figuur 1-12