Download, installeer en activeer ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro

1. Verwijder andere antivirus software van uw systeem.
  2. Klik op onderstaande link om het juiste pakket te downloaden:

ESET Cyber Security                            ESET Cyber Security Pro

1. Het installatiebestand zal nu in uw Downloads map of de standaard ingestelde map van uw browser verschijnen. Klik op het bestand om deze te openen.
  2. Klik nu 2 maal op Installeren ESET Cyber Security of Installeren ESET Cyber Security Pro. Als het gevraagd wordt, klik dan op Volgende om de installatie wizzard te openen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Lees de Introductie en klik op Ga door.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Bekijk de Systeemvereisten en klik op Ga door.

Figuur 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Ga door → Akkoord.

Figuur 1-4
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het Versiecontrole venster, klikt u op Ga door. We raden je aan om de laatste versie te installeren als er aangegeven wordt dat deze beschikbaar is.

Figuur 1-5
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer een installatie methode en klik op Ga door.

Figuur 1-6
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer uw voorkeur voor de ESET LiveGrid en klik op Ga door.

Figuur 1-7
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Selecteer uw voorkeur voor Potentieel ongewenste toepassingen en klik op Ga door.

Figuur 1-8
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Klik op Installeer.

Figuur 1-9
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als het u gevraagd wordt, geef dan de gebruikersnaam en het wachtwoord van het administrator account op en klik op Installeer.

Figuur 1-10
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. De installatie zal na een paar minute klaar zijn. Zodra het venster De installatie is gelukt verschijnt, klikt u op Sluit.

Figuur 1-11
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Na het voltooien van de installatie, komt er een venster naar voren om de software te activeren. In het veld Licentiecode, typt u uw licentiecode in en klikt u op Activeren.  Zorg ervoor dat ook de koppeltekens worden gebruikt

Als het activatie venster niet automatisch opent, Klik dan op het   of  icoon in de menu balk. Selecteer dan Open ESET Cyber Security of ESET Cyber Security Pro en klik dan op Activeren.

Video tutorial

Klik hier als u geen licentiesleutel heeft.

Figuur 1-12
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u de licentiecode juist heeft ingevuld, zult u het venster Activering is gelukt krijgen. Klik op Gereed om de activatie te voltooien. Uw product zal nu automatisch de laatste database met viruskenmerken downloaden.

Figuur 1-13
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Alleen voor Cyber Security Pro gebruikers: In het venster Nieuwe netwerkverbinding gedetecteerd, selecteert u uw voorkeur voor het Profiel en klikt u op OK.

Figuur 1-14
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Behoefte aan persoonlijke ondersteuning in Nederland?

Ook als je geen huidige ESET klant bent staan onze support medewerkers voor je klaar om jouw systeem te herstellen, te optimaliseren en te beveiligen. Bel 0184-647730 om vandaag nog een afspraak te maken met de ESET klantenservice! Of vul het online formulier in!