[KB3059] Welk ESET Mobile Security voor Android-product heb ik (gratis of Premium)?

OPMERKING:

Deze pagina is vertaald door een computer. Klik op English onder Languages op deze pagina om de originele tekst weer te geven. Als u iets onduidelijk vindt, neem dan contact op met uw lokale support.

Probleem

Details

Klik om uit te breiden

ESET Mobile Security voor Android wordt aangeboden in twee abonnementen:

• Gratis: Een levenslang abonnement voor het gratis product dat basisfuncties bevat
  • Premium: Een abonnement op het volledige product met premium functies voor de duur van uw abonnement

Als u de premium functies van ESET Mobile Security wilt uitproberen, kunt u zich de eerste 30 dagen gratis abonneren op de Premium versie. Tijdens die periode kunt u uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen.

Oplossing

Bepaal of je de gratis of premium versie van ESET Mobile Security voor Android hebt

1. Open ESET Mobile Security for Android.

2. Tik op het menupictogram .

Afbeelding 1-1

3. Tik op Abonnement.

Afbeelding
    1-2

4. De productnaam die momenteel op uw apparaat is geïnstalleerd, wordt weergegeven op het scherm Uw abonnement.

Afbeelding 1-3

De volgende verlenging voor het abonnement op de Premium-versie bepalen

1. Open de Google Play-app.

2. Tik op het pictogram van je Google-account.

Afbeelding 2-1
  3. Tik op Betalingen en abonnementen.

Afbeelding
    2-2
  4. Tik op Abonnementen.

Afbeelding
    2-3
  5. Je ziet de volgende verlenging van je ESET Mobile Security voor Android.

Afbeelding
    2-4

Beschikbare functies in gratis en premium versies

Bekijk een lijst met functies voor gratis en premium abonnementen.

Voor meer informatie over nieuwe functies die beschikbaar zijn in ESET Mobile Security, zie onze Online Help pagina.