[KB2929] Werkt ESET Mobile Security voor Android ook op mijn tablet?

Probleem

• Sommige functies en opties worden niet ondersteund door tablets.

Bekende problemen

Oplossing

ESET Mobile Security voor Android bevat een aantal functies die zijn gebasseerd op bellen. Deze functies zijn alleen beschikbaar op Android-smartphones. Hoewel ESET wel ondersteuning biedt voor tablet-apparaten die op Android werken, gelden de volgende beperkingen:

• De installatie van apps van onbekende bronnen moet worden toegestaan om ESET Mobile Security installeren. Bekijk hier de instructies om onbekende bronnen toe te staan.
  • Voor apparaten met alleen Wi -Fi (geen extra internet verbinding) is de functionaliteit van ESET Mobile Security voor Android beperkt tot slechts het scannen.
  • SMS & Call Filter functie wordt niet ondersteund op de tablet.
  • ESET biedt geen ondersteuning voor rooted Android-apparaten.
  • Tablets zonder een data plan zijn niet in staat om SMS-opdrachten (geen telefoonnummer is gekoppeld aan de tablet) te gebruiken. Als u uw wachtwoord vergeet, zult u niet in staat zijn om de vertrouwde vrienden optie te gebruiken om uw toestel te ontgrendelen.
  • Call Interceptor wordt niet ondersteund (geen belfunctie op tablets).
  • 'Vind mijn apparaat' wordt niet ondersteund op tablets zonder GPS.

Bekende problemen

• Acties van diefstal en meldingen van my.eset.com worden vertraagd op Kindle-apparaten (bijvoorbeeld nadat een apparaat als vermist is gemarkeerd).

Oplossing: u hoeft geen verdere actie te ondernemen. De actie van my.eset.com zal plaatsvinden op het Kindle-apparaat na een vertraging die doorgaans minder dan 20 minuten duurt.
  • Op Kindle HDX-apparaten (3e generatie), gaat het selecteren van de optie "Onbekende bronnen" met behulp van de ESET Security Audit-functie naar een onjuiste locatie in de apparaatinstellingen.

Oplossing: u kunt handmatig toegang krijgen tot de juiste locatie door naar Instellingen → Toepassingen te gaan.

• De nieuwste versie van ESET Mobile Security voor Android ondersteunt Kindle Fire (1e generatie) niet.