[KB2792] Hoe voer ik mijn licentiesleutel in om ESET Smart Security Premium, ESET NOD32 Antivirus of ESET Internet Security te activeren?

Probleem

• "Artikel niet geactiveerd"
  • "Update informatie is niet consistent"
  • Ongeldige licentiecode
  • Update van database met viruskenmerken is mislukt
  • Product activering mislukt

Details

ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus worden minstens één keer per dag met nieuwe virusdefinities bijgewerkt. Deze updates zullen mislukken als uw licentiecode ongeldig is of als uw product niet is geactiveerd.

Oplossing

ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security en ESET NOD32 Antivirus controleren elk uur op nieuwe updates, en worden minstens één keer per dag bijgewerkt met de meest recente virusdefinities en programma updates. Deze updates zullen mislukken als de licentiecode verkeerd ingevuld is. U kunt controleren of uw licentiecode correct is ingevoerd door de onderstaande stappen te volgen.

Belangrijk!

Als u uw ESET beveiliging product uit de trial versie naar de volledige versie wilt upgradenna het invoeren van uw nieuwe licentiecode kan het 12-24 uur duren voor de nieuwe vervaldatum wordt weergegeven in uw product.

1. Open het hoofdvenster van het programma door te klikken op het ESET icoon in de Windows-taakbalk of door te klikken op StartAlle programma's→ Uw ESET product.

2. Klik op Help en ondersteuning en dan op Licentie wijzigen

Figuur. 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Voer in het scherm wat u nu krijgt uw licentiecode in.

Figuur. 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. In het hoofdvenster, klikt u op Bijwerken Controleren op updates (controleer of u verbinden heeft met het internet).

Figuur. 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. Als u niet gevraagd wordt naar uw Licentiecode, is deze correct ingevoerd. Als u wordt gevraagd om uw licentiecode, klikt u op Annuleren en herhaalt u de stappen 2 en 3. Zorg ervoor dat u bent aangemeld als beheerder of beheerders rechten heeft.

De huidige virusdefinities en programma-updates handhaven is het belangrijkste aspect van elk stukje beveiligingssoftware. Controleer dit altijd om ervoor te zorgen dat uw antivirus-beveiliging up-to-date is en blijft.

Als u nog steeds niet kunt updaten, bezoek onze Licentie kwijt pagina om te controleren of de licentiegegevens die u probeert te gebruiken correct zijn.