[KB2788] Hoe deïnstalleer of herinstalleer ik mijn ESET Windows product?

Probleem

• Verwijder en her-installeer uw ESET product om problemen op te lossen waar u tegenaan loopt
  • Upgrade de ESET software naar de laatste versie

Oplossing

Om de instructies voor een ander besturingssysteem te zien dan Windows, kies het besturingssysteem wat voor u van toepassing is hieronder:

Mac Gebruikers | Linux Gebruikers |  Android Gebruikers

I. Download de laatste versie van uw ESET product

1. Kies de juiste download link van de lijst van hier beneden:
Product Nederland Overig
ESET NOD32 Antivirus Download Download
ESET Internet Security Download Download
ESET Smart Security Download Download
ESET Smart Security Premium Download Download
  1. Klik in de melding die tevoorschijn komt op Opslaan en sla het bestand op uw Bureaublad op.

II. Verwijder het bestaande ESET product

1. Klik Start → Alle programma’s → ESET → Verwijderen

2. Na het voltooien van de verwijdering, herstart uw machine.

III. Herinstallatie

1. Ga naar het opgeslagen bestand op uw Bureaublad van stap 1 en stap 2. Dubbelklik het bestand om de ESET Live Installer te openen.

2. Volg de stappen die op het scherm staan om te installeren en te activeren van het ESET product. Voor een handleiding van de installatie en activatie, kunt u naar het artikel gaan van het product:

IV. Problemen oplossen

1. Als de installatie is misluk na het uitvoeren van de bovenstaande stappen. Gebruik dan de ESET Uninstaller tool om ESET volledig te verwijderen en te installeren.

2. Als het u niet gelukt is, kunt u nog contact op nemen met de klantenservice van ESET.