[KB2476] Hoe kan ik mijn ESET beveiligingsproduct upgraden naar de laatste versie?

Oplossing

OPMERKING:

U zal alleen in staat zijn om te upgraden van 4.x/5.x/6.x/7.x/8.x naar versie 9.x van hetzelfde product (bijvoorbeeld van ESET NOD32 Antivirus 8.x naar ESET NOD32 Antivirus 9.x, niet ESET Smart Security 9.x)

Upgrade vanaf versie 4.x of eerder

1. Klik op de onderstaande knop om de live installer voor uw ESET product te downloaden. Sla het bestand op uw bureaublad op.

ESET NOD32 Antivirus    ESET Smart Security
    ESET Internet Security     ESET Smart Security Premium

1. Deinstalleer uw huidige ESET Product:
    1. Klik op Start -> Alle Programma's -> ESET -> Verwijderen.
    2. Start na het verwijderen uw PC opnieuw op.

1. Dubbelklik op het bestand dat u in stap 1 hebt gedownload en volg de instructies op het scherm om de laatste versie te installeren.

Hoe installeer ik ESET Smart Security?

Hoe installeer ik ESET NOD32 Antivirus?

Upgrade vanaf versie 5.x/6.x

1. Open uw ESET product.
  1. Ga naar Bijwerken -> Productupdate
  1. Versie 5: Klik op Installeren | Controleren / Versie 6: Klik op de knop bij Productupdate)

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

1. De nieuwste versie zal nu automatisch gedownload en geïnstalleerd worden.
  1. Als u de melding krijgt dat het programma bijgewerkt is, herstart u uw computer, mocht de installatie niet gelukt zijn, raden wij u aan de upgrade stappen voor versie 4 en eerder te volgen.

Upgrade vanaf versie 7.x naar 8.x

1. Open uw ESET product.
  2. Ga naar Bijwerken -> Productupdate
  3. Klik op controleren op updates en vervolgens op installeren.

Fig 1-3
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Upgrade vanaf versie 8.x naar 9.x

Voor het upgraden naar versie 9 kunt u de installatie handleiding van het ESET product volgen.

Upgrade vanaf versie 9.x naar 10.x

Voor het upgraden naar versie 10 kunt u de installatie handleiding van het ESET product volgen.