[KB2390] Werkt mijn Windows ESET product samen met Windows Defender?

Oplossing

Microsoft Windows Defender is een antispyware programma dat standaard is ingeschakeld in Windows Vista, Windows 7, Windows 8.x en Windows 10. Alle ESET beveiligingsproducten zijn geheel compatible met Microsoft Windows Defender. Windows Defender heeft geen enkele antivirus functionaliteit. U hoeft Microsoft Windows Defender niet te verwijderen op uit te schakelen wanneer u een ESET beveiligingsproduct installeert.

Windows Defender uitschakelen in Windows 10

1. Klik op het Windows logo → Instellingen.

Figuur 1-1
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

2. Klik op Bijwerken en Beveiliging.

Figuur 1-2
Klik op de afbeelding om deze te vergroten

3. Klik op Windows Defender en sleep het vakje bij alle 3 de opties naar UIT.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

4. Sluit nu het Bijwerken en beveiliging venster.