[KB2279] Repareren van meerdere problemen die veroorzaakt worden door Win32/Daonol.C infiltratie

Oplossing

Win32/Daonol.C is een virus die wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens steelt. Het infiltreert het systeem agressief en veroorzaakt hierdoor een aantal andere problemen naast het stelen van u gegevens.

Meest frequente symptomen die worden veroorzaakt door deze infiltratie:
  • Sommige antivirus programma's kunnen niet over het internet worden bijgewerkt. Ook word de toegang naar deze websites geblokkeerd.
  • Het uitvoeren van commandoprompt (cmd) en registery editor (regedit) eindigen met een explorer.exe foutmelding die vervolgens onverwacht afbreekt (de taakbalk verdwijnt voor een paar seconden).
  • Zoekresultaten in sommige browsers zijn gekoppeld aan verdachte sites.
  • Internet browsers die telkens vastlopen.
  • Veranderingen in de Windows Firewall zorgen voor problemen van inkomende/uitgaande verbindingen.
Wij raden u aan gebruik te maken van een speciale tool voor het verwijderen van deze infiltratie:
http://download.eset.com/special/ESETDaonolCleaner.exe

Na het starten van de toepassing zal het systeem worden gereinigd (de commandoprompt verschijnt voor een kort moment). Nadat de operatie is voltooid herstart u uw computer automatisch.
Voor meer gedetailleerde informatie over deze infiltratie raden wij u aan onze Virusencyclopedie raad te plegen:
http://www.eset.eu/encyclopaedia/win32-daonol-c-trojan-agent-chbm-infostealer-generic-dx-ct